Переможці захисту науково-дослідних робіт учнів-членів БМАН

20 лютого 2021 року відбувся захист науково-дослідних робіт учнів-членів БМАН. Школярі Довгопільського ЗЗСО І – ІІІ ступенів представили 6 робіт і здобули 6 призових місць.

Юрнюк Владислав (11 клас) – І місце в секції “Метеорологія”. Тема: “Кореляційна залежність сонячної активності та стихійних вітрів в Українських Карпатах наприкінці ХХ – на початку ХХІ століття (керівник Попюк М. Д.).

Кочерган Христина (9 клас) – ІІ місце в секції “Гідрологія”. Тема: “Особливості та умови реформування в нижній течії рчки Білий Черемош на початку ХХІ століття (керівник Палійчук М. Д.).

Кочерган Христина (9 клас) – ІІІ місце в секції “Ландшафтознавство”. Тема: “Відгінно-полонинське господарювання на Путильщині та його рекреаційно-туристична цінність” (керівник Танасійчук О. О.).

Попюк Ангеліна Дмитрівна (11 клас) – І місце в секції “Німецька мова”. Тема: “Особливості перекладу та вживання німецьких фразеологізмів із соматичним компонентом “рука” (керівник Тонієвич Т. Ю.).

Гаращук Наталія Володимирівна (11 клас) – ІІІ місце в секції “Валеологія”. Тема: “Бджільництво – ефективний шлях до оздоровлення людського організму (керівник Тонієвич Т. Ю.).

Прокопюк Аліна (9 клас) – ІІІ місце в секції “Українська література”. Тема: “Аспекти формування літературного середовища Буковини кінця ХІХ – початок ХХ століття” (керівник Зюбак С.С.)

Вітаємо вас, переможці! Ви – окраса й гордість нашого закладу!

Author: admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.