Зустріч з Буняк Валентиною Юріївною

4 грудня, напередодні Всесвітнього дня волонтера, в Довгопільський ЗЗСО І – ІІІ ступенів завітала шанована людина нашого краю – педагогиня, громадсько-політична діячка, голова волонтерського центру “Пенсіонер”, голова товариства “Просвіта” імені Т.Г.Шевченка у Путильському районі, письменниця – Валентина Юріївна Буняк. Варто зазначити, що ця поважна жінка є випускницею нашої школи, чим ми дуже пишаємося.

Зустріч з Валентиною Юріївною відбулася в актовій залі. Там були присутні адміністація закладу, педагоги, а також творчо обдаровані учні, які хотіли почути настанови з уст письменниці.

Насамперед Валентина Юріїівна подякувала заступнику з виховної роботи – КочерганЛ.М., а також усьому педагогічному колективу за добре організовану волонтерську роботу в закладі та вручила грамоту й подарунок.

Також наша гостя потішила всіх гарною новиною – вірші наймолодших поетів Довгопільського закладу (Слижука Максима, Рильчук Елізи, Понипаляка Станіслава, Палійчука Івана, Малиш Мирослави, Малиш Марії)надруковані на сторінках літературно-просвітницького журналу «Українська ластівка»! Валентина Юріївна запросила до виступу юних літераторів і подарувала кожній дитині примірник журналу з їхніми поезіями.

На зустрічі письменниця презентувала присутнім три свої збірки – “Дочка гір”, “Мамина криниця” та “Весняні передзвони”. Це було дуже хвилюючою подією для всіх, адже не так часто ми можемо почути відгук про книгу з уст самого автора!

Усі три примірники мисткиня особисто підписала й подарувала шкільній бібліотеці.

Author: admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.