День Учителя

Ідуть літа і зовсім не поволі –
Приносять радість і печаль, і біль.
На берегах учительської долі
Стільки тривожних, неспокійних хвиль! 

Вдивляється у очі юнь крилата!
Шукає до майбутнього мости.
Таки уміють вперто проростати
В дитячих душах зерна доброти.

Володимир Даник

День учителя – свято незвичайне. У ньому сплелися воєдино вдячність учнів за вчительський труд, батьківська шана і тепло тих, хто своє серце щодня, щомиті віддає дітям.
Кожного разу в Довгопільському закладі до цього Дня готуються особливо ретельно. От і цьогоріч свято повнилося приємними враженнями, адже випускники 9-х та 11-х класів спільно зі своїми керівниками та батьками доклали безліч зусиль, аби пошанувати своїх педагогів і створити для них святкову атмосферу.

Ще на світанку на шкільному подвір‘ї лунала музика – це одинадцятикласники вже готові урочисто зустрічати своїх вчителів.

Діти у вигляді телезірок виголошували своїм наставникам слова подяки й шани, співали пісні, дарували квіти, запрошували на танець.

Учні 9-х класів створили “живий” коридор та бурхливими оваціями проводжали винуватців свята до учительської.

Кожна класна кімната в цей день була святково прибрана учнями та батьками.
Приємним сюрпризом для працівників закладу став візит голови Конятинської сільської ради Комариці О.П., начальника відділу освіти Фрея Д. І. та працівників культури, які привітали вчителів з професійним святом.

Після уроків в актовій залі відбувся святковий концерт, організований випускниками, їхніми класними керівниками та батьками.

Директор закладу – Маротчак Ю. Ю. – від імені всього колективу висловив щиру подяку учням 11-х та 9-х класів, їхнім керівникам (11 класи – Тонієвич Т. Ю. та Кочерган Л. Ю.; 9-ті класи – Танасійчук О. О. та Понипаляк І. М.) та батькам. Юрій Юрійович зазначив: “Випускники – це обличчя нашої школи, і ми можемо ними гордитися!”

Author: admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.