Районне методичне об'єднання вчителів інформатики

14 травня 2015року на базі Довгопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів інформатики загальноосвітніх навчальних закладів Путильського району.

IMG_1603

           Гарний настрій всім учасникам семінару подарували учні школи під час візитної картки    «Зростаємо разом».

Учасники засідання побували на уроці інформатики в 9 класі з теми «Робота з групами об’єктів. Практична робота №12 «Створення векторних зображень» та відвідали майстер-клас «Створення власного інтернет-ресурсу», який провів Маротчак Юрій Юрійович, вчитель вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист. Маротчак Марія Юріївна, вчитель вищої кваліфікаційної категорії, запросила всіх присутніх на КВК «Подорож в країну інформатики».

            Під час круглого столу з проблеми «Формування творчої особистості школяра шляхом впровадження проектно-орієнтованого навчання в процесі викладання інформатики» вчителі мали можливість обмінятись досвідом роботи щодо пошуку та застосування різноманітних педагогічних форм, методів, прийомів, які дають можливість активізувати навчальну діяльність учнів на уроках інформатики та в позаурочний час, ефективно розвивати їхні творчі здібності.

В рамках методичного об’єднання відбулось засідання авторської творчої майстерні з проблеми «Алгоритмізація та програмування», керівником якої є Грицюк Михайло Григорович, керівник РМО вчителів інформатики, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель, вчитель інформатики Дихтинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Маротчак Ю. Ю., спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист, вчитель інформатики Довгопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Шемберко В. В., спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель, вчитель інформатики Путильської ЗОШ І-ІІІ ступенів, поділились досвідом роботи щодо роботи підготовки учнів до участі в олімпіадах з інформатики та інформаційних технологій. Особлива увага була приділена детальному розбору задач з програмування.

З рекомендаціями щодо забезпечення медіабезпеки та медіа культури дітей в інтернетпросторі виступила Нагорна Любов Василівна, методист технічного напрямку Путильського районного центру дитячої та юнацької творчості.

 

  IMG_1602 IMG_1587 IMG_1588 IMG_1593 IMG_1598 IMG_1602 IMG_1608 IMG_1606 IMG_1605

Author: admin