Практичні психологи – на допомогу учням закладу

Школа – важливий етап у житті кожної дитини. В цей період формуються її світогляд, індивідуальність. Саме в цей час робота шкільного психолога надзвичайно важлива, адже він може і вміє допомогти дитині тоді, коли це необхідно.

У понеділок, 05 жовтня, практичні психологи Скидан Т. С. та Черленяк М. І. спільно з керівниками 2-х класів Реус Н. П. та Домюк Л. Д. провели годину психолога “Світ емоцій”. Діти з цікавістю брали участь у рольових сюжетах.

З метою визначення відчуття здобувача освіти у ЗЗСО, його рівня тривожності та психологічного супроводу в підготовці до ЗНО, 06 жовтня з учнями 11-Б класу проведено методику “Мій рівень тривожності”.

07 жовтня практичні психологи спільно з керівником 7 класу Гулейчук Л. П. та заступником з виховної роботи Кочерган Л. М. провели навчальний тренінг “Мої знання про булінг”.

Вже другий рік Скидан Т. С. спільно з учнями 9-А класу та їх керівником – Танасійчук О. О. працюють над вповадженням програми “Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція”. З ними проведено зустріч “Цінність життя”.

Author: admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.