Семінар учителів художньо-естетичного циклу та основ здоров’я

26 лютого 2020 року на базі Довгопільського ЗЗСО І – ІІІ ступенів проведено семінар учителів  художньо-естетичного циклу та основ здоров’я закладів загальної середньої освіти Конятинської сільської ради з проблеми «Розвиток творчих здібностей, загальних умінь та навичок школярів у процесі вивчення предметів художньо-естетичного циклу».

Зранку відбулася зустріч під назвою «Політ у Країну Мистецтв», яку підготували вчителі художньо-естетичного циклу Довгопільського закладу.

Перед учасниками семінару виступили начальник відділу управління освіти, культури, молоді та спорту Конятинської сільської ради ОТГ Фрей Д. І. та керівник комісії вчителів художньо-естетичного циклу КумарицяО.Ю., яка ознайомила присутніх з планом роботи.

Педагоги  відвідали ряд заходів:

  • майстер-клас «Гуцульські народні музичні інструменти» (вчитель музичного мистецтва Мицканюк А.Д.);
  • заняття гуртка «Умілі руки» «Оздоблення подарункової коробки за допомогою різних технік» (вчитель мистецтваТонієвич В.В.);
  • урок у 6 класі з предмету «Основи здоров’я» «Спілкування і здоров’я. Засоби комунікації» (вчитель основ здоров’я Добрянська О.В.);
  • заняття з елементами тренінгу «Креативність – професійна компетентність вчителів в умовах НУШ» (психологи закладу Черленяк М.І., Скидан Т.С.);
  • виховний захід «Святе, як хліб, моє село, його умільці – творчі люди» (вчитель образотворчого мистецтва Маротчак М.Ю.).

На завершення було проведено круглий стіл з проблеми «Формування умінь, що ефективно сприяють розвитку дитячої творчості, особистісному самовираженню, діяльнісному збагаченню емоційного досвіду».

Author: admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.