Вітаємо з Днем працівників освіти!

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!

Колектив Довгопільського ЗЗСО І – ІІІ ступенів щиро вітає Вас із професійним святом –  Днем працівників освіти, яке об’єднує тих, хто відкриває двері у квітучий сад знань, науки, мудрості. Бути вчителем – це високе покликання, особливий талант. Тільки сильна духом людина може витримати те колосальне навантаження і стрімкий темп безперервного самовдосконалення, що супроводжують роботу з учнями. Саме на плечі Вчителя лягає сьогодні особливо відповідальна місія: бути для підростаючого покоління джерелом мудрості і пізнання. Від педагога значним чином залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання юних громадян будувати сучасне суспільство. Високі моральні поняття честі і гідності, добра і справедливості, почуття патріотизму, поваги і любові до Держави та рідного краю виховують наші вчителі в юних серцях.

Низький уклін Вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.

Хай засіяна невтомною працею освітянська нива дає багаті врожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги й здобутки в житті.

Бажаємо Вам відчуття повноти і неповторності життя, міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення й радості. А головне – довгої людської пам’яті. Нехай ніколи не заросте дорога до школи, а отже – й до ваших сердець, дорогі освітяни!

Author: admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.