Семінар-практикум

У  четвер, 21 лютого, на базі Довгопільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар – практикум заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, керівників шкільних методичних об’єднань класних керівників, практиків психологів, соціальних педагогів закладів освіти Конитинської сільської ради (ОТГ) з проблеми «Національно-патріотичне виховання – як засіб формування в особистості ціннісного ставлення до суспільства, держави та самого себе».

          Проведені виховні заходи були пронизані ниточкою патріотизму, оскільки завданням педагога є виховання всебічно розвиненої особистості, патріота з активною позицією, інноватора, здатного змінювати навколишній світ.

          Семінар розпочався із візитки закладу, далі гості мали можливість побувати і отримати приємні враження від фольклорно-етнографічної композиції «Заплету віночок, заспіваю пісню…», також ознайомитися із впровадження у практику програми. «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція», де побували в полі учнів під час тренінгів, на занятті «Дозволь собі бути щасливим» всі отримали поради, що потрібно для того, щоб бути щасливим.

До глибини душі вразила всіх присутніх тематична лінійка «Герої не вмирають». До сліз розчулили слова класного керівника Маротчак М.Ю. та учнів 10 класу про тих, кого вже немає в живих, які полягли за нашу свободу.

          Цікавою була екскурсія закладом освіти, яку проводив директор закладу Ю.Ю.Маротчак.

          За круглим столом всі ділилися приємними враженнями від побачених виховних заходів.

Author: admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.